Selecteer een pagina
Behandelmethodes

In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende behandelmethodes; HypnoseIEMTmBit/mBrainingNEI, en NLP en OldPain2Go.

Misschien word je kriebelig van al die afkortingen, ben je nieuwsgierig naar wat het inhoudt en naar de verschillen of wil jij graag precies weten waar we mee aan de slag gaan als je bij me komt. Maar wellicht denk je ook wel, “boeiend hoe het heet, als het maar werkt voor mij!” En daar heb je natuurlijk helemaal gelijk in!

Ik geloof dat er geen enkele methode is die 100% bij iedereen werkt. Dus als er iemand bij me komt, kijk, luister en voel ik iedere keer opnieuw wat het beste bij jou en jouw hulpvraag past. De verschillende methodes zijn volledig gericht op jouw onderbewuste en we gebruiken de methode(s) die het beste bij jou past/passen. 

Doordat we op een dieper niveau/level patronen en gewoontes doorbreken, ervaren veel cliënten dat er van binnenuit allerlei veranderingen plaatsvinden, waardoor ze (onbewust) ander gedrag gaan vertonen. Je voelt je zelfverzekerder, ervaart meer rust in je hoofd en in je lichaam, je kan dingen eerder loslaten, je komt meer voor jezelf op, je geeft eerder hun grenzen aan, etc. 

Mensen ervaren vaak dat ze anders gaan denken. Dat ze angsten en gedachten los kunnen laten, dat ze weer beter kunnen relativeren, dat ze zich minder snel druk maken of ergens last van hebben, dat ze lekkerder in hun vel zitten en dat ze van binnenuit vaak weer voelen dat ze goed zijn zoals ze zijn. Waardoor ze zich weer gelukkiger voelen en weer meer kunnen genieten van de dagelijkse dingen. 

Vijf natuurgerichte principes
Deze behandelvormen zijn gebaseerd op de vijf natuurgerichte principes en vormen de basis voor een holistische werkwijze. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat energie de basis is voor het functioneren van het menselijk lichaam. Zonder energie, kunnen de overige vier principes niet functioneren.

Om meer te lezen over deze vijf principes, klik hier.

1. Energie
2. Prikkeloverdracht
3. Drainage
4. Voeding
5. Levenskunst

Ben je benieuwd wat deze sessies
voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met me op.

Nelke Bekkers
Bus 10, 5492SL
Sint-Oedenrode
06-41646140