Selecteer een pagina
Uitgebreide ervaringsverhalen

Na mijn angstklachten, onzekerheden en keuzestress, voel ik me eindelijk weer vrolijk, rustig in mijn hoofd en meer mezelf!”
Met mijn last van angstklachten, onzekerheden en keuzestress ben ik op zoek gegaan naar hulp. Ik had al veel gepraat over de klachten, maar daar leken de klachten alleen maar erger van te worden. Ik kwam uit bij Nelke, omdat ik op haar website zag dat zij ook naar het onbewuste kijkt.
De gesprekken met Nelke waren erg fijn! Bij Nelke kun je helemaal jezelf zijn en je hart luchten. Ik heb me zelfs zo erg op mijn gemak gevoeld dat ik mijn geheim over mijn geaardheid heb durven delen, terwijl ik dat voor een lange tijd tegen niemand heb durven zeggen. Zij heeft mij geholpen met hoe ik dit geheim op een fijne manier kon delen met vrienden en familie. Dit zou voor iedereen fijn zijn die met zo’n geheim loopt!
Ik had van te voren niet gedacht dat door het kijken naar het onbewuste mijn angstklachten (o.a. tijdens het autorijden) weg zouden gaan. Nu ben ik zo blij dat mijn angstklachten bijna helemaal zijn verdwenen!
Er is meer veranderd dan ik had durven hopen. Ik voel me vrolijker, rustiger in mijn hoofd, meer mezelf, ik durf beter grenzen te stellen en ik durf met een positieve mind-set sneller uitdagingen aan te gaan. Ook is er meer ruimte gekomen voor mijn gevoel, waardoor ik beter keuzes kan maken. Ik heb voor het eerst in 10 jaar gevoeld hoe het is om zonder gedachtes te leven. Dit gun ik iedereen! 

“Het valt niet uit te leggen wat ze precies doet, maar het helpt!”
Vorig jaar ben ik via via bij Nelke terechtgekomen ivm mijn vermoeidheid, Fibromyalgie en vervelende ervaringen uit het verleden. We hebben eerst telefonisch contact gehad waarbij Nelke me vroeg wat mijn hulpvraag was en me duidelijk uitlegde wat ze kon betekenen.
Nelke is een erg lief en rustig persoon die dingen goed aanvoelt. Ze stelt je op je gemak waardoor het ook makkelijker is om dingen bespreekbaar te maken. Hierop heb ik een eerste afspraak gemaakt!
We zijn samen met IEMT aan de slag gegaan, rondom diverse vervelende situaties uit het verleden. Het valt niet uit te leggen wat ze precies doet, maar het helpt! Het beladen gevoel dat was ontstaan door situaties uit het verleden is nu helemaal weg.
Daarnaast zijn we samen met IEMT aan de slag gegaan met mijn rij-angst op de snelweg. Voorheen heb ik hiervoor al diverse dingen geprobeerd, helaas zonder resultaat. Het klinkt daarom ook onwerkelijk maar sinds de IEMT sessie ben ik, sinds 4 jaar, alweer meerdere keren over de snelweg gereden zonder angst!! Ook heb ik sinds de sessies minder last van mijn vermoeidheid.
Lieve Nelke enorm bedankt voor wat je voor me hebt gedaan. Het is echt een aanrader! 

De vervelende pijn in mijn rug en uitstraling in mijn benen behoren tot het verleden”
Na een paar heel prettige ervaringen bij Nelke, ben ik een paar weken geleden weer bij Nelke geweest. Ze heeft OldPain2Go toegevoegd aan haar behandelmethoden. In een telefonisch gesprek zei ze tegen me dat deze methode misschien wel iets voor mij was, omdat ik al jaren last van mijn rug had met uitstraling naar de benen en nachtelijke krampen en tintelingen in de benen. 

Ik had al veel verschillende therapieën gehad en ben 2 jaar geleden bij een orthopeed geweest. Deze arts constateerde een lichte hernia en artrose. Daar heb ik toen 2 jaar geleden een spuit in m’n rug gekregen. Het heeft zeker wel geholpen maar op een schaal van 10 had ik nog steeds pijn, een 5 of 6 met uitschieters tot wel 8. 

Nelke heeft dus een paar weken geleden OldPain2Go bij me toegepast. Het is ook weer een heel aparte ervaring. Mijn onderbewuste, die mij steeds een signaal gaf om pijn te voelen, werd aangepakt. Mijn hersenen (wat letterlijk tussen je oren zit) werden als het ware ge-reset. De pijn die ik voelde had ik helemaal niet nodig en mocht ik loslaten. 

Hiernaast kreeg ik ook verschillende affirmaties (korte positieve zinnetjes) mee naar huis die ik in gedachten steeds kan herhalen. Dit alles heeft mij enorm geholpen om eindelijk van de pijn af te zijn. Soms voel ik nog wel wat pijn, maar dan weet ik van mezelf dat ik teveel gedaan heb. Ik moet het dan gewoon weer eventjes rustiger aan doen.

Ik heb OldPain2Go als zeer prettig ervaren. Je onderbewuste zegt je dat je geen oude pijn meer hoeft te voelen. Nelke super bedankt dat je me geholpen hebt. Als iedereen op deze manier geholpen zou worden, waren er niet zoveel medicijnen nodig. 😜

Groetjes ML

“Ik mag genieten”
Na een aantal therapeutische paden bewandeld te hebben, ontdekte ik de oorzaak van mijn angsten, maar daarmee was ik ze nog niet kwijt. Eigenlijk leefde ik volgens het principe: ik ben nou eenmaal bang en dat zal ook altijd zo blijven. Door het contact met Nelke heb ik op een andere manier naar mezelf en mijn angst kunnen kijken en ging ik me ook anders voelen.

Tijdens de eerste sessie hebben we naar ‘de kracht van taal’ gekeken. Het was voor mij heel verrassend om te merken dat je door het juiste gebruik van woorden je brein kunt sturen en daardoor fijner in je vel gaat zitten.

Bij de tweede sessie heb ik mogen meemaken wat IEMT inhoudt. Ik was heel bang dat het mij niet zou lukken om het ‘goed te doen’, maar voordat ik het wist, zat ik er middenin. Heel bizar dat je zo diep in je gevoel kunt gaan, maar dat het uiteindelijk minder pijnlijk voelt. Het is alsof de scherpe kantjes volledig verdwijnen.

De derde sessie was ook weer indrukwekkend. IEMT neemt je mee de diepte in, maar haalt je er ook weer uit en dan voel je alleen maar opluchting en heel veel kracht. Nelke heeft me geleerd dat ik door het herhalen van één bepaalde zin, de ene keer mezelf kan opbeuren en de andere keer belonen. Ik besefte dat iets heel ‘simpels’ je veel houvast kan geven.

Tijdens de laatste sessie hebben we gepraat over welke veranderingen ik al ervaren heb. Uiteindelijk zijn we met IEMT echt gaan afrekenen met de angst. Het lukte om de ‘dreiging’ daadwerkelijk als ‘iemand’ in de ruimte te zien en zo kon ik er afstand van nemen. Dat voelde oprecht heel bevrijdend.

Wat ik heb ervaren is heel bijzonder. Naast de warme en vertrouwde manier waarop Nelke contact met je heeft, kan er gelukkig ook samen gelachen worden en dat is heel waardevol als je met moeilijke dingen bezig bent. Nelke bedankt!

“Een tijdje heb ik mij ongelukkig gevoeld en zat iets mij dwars maar ik wist niet wat het was of waardoor het kwam…” 
Ik werd hierdoor gefrustreerd en raakte mezelf een beetje kwijt. Door middel van Nelke’s hulp en de IEMT methode verdwenen deze diepliggende frustraties en heb ik mijzelf weer terug kunnen vinden. En dat na maar 3 afspraken! Ik ben nog steeds verbaasd over hoe snel en krachtig deze methode is. Ik kijk nu weer anders tegen de wereld aan, met een positieve blik, mijn energie is terug en de negatieve gevoelens hebben plaatsgemaakt voor een gevoel van rust en vrijheid. 
Met de laatste sessie heb ik ook een hypnose mogen ervaren, wat erg bijzonder was. Ik had al veel los kunnen laten met IEMT, maar na de hypnose voelde het alsof ik ‘’wakker was geworden’’ en weer met een frisse start opnieuw kan beginnen.” 

“Ik was alleen nog maar bezig met werken, geld verdienen en overleven…”
Ik zag dat mijn dochter na de sessies bij Nelke een krachtig mens is geworden, die het leven volop aandurft en geniet! Nu was het mijn tijd om een afspraak te maken, omdat ik mijn leven graag wilde omgooien omdat ik niet tevreden was met het leven dat ik op dat moment had. Ik was alleen maar bezig met werken, geld verdienen en overleven. Ik was de zingeving volledig kwijt.

Daarom was ik vorig jaar al gestart met een opleiding Chinese voetreflex en dit jaar ben ik er de opleiding Chinese voedingsleer bij gaan doen. Ik in het voorjaar van dit jaar had ik de stoute schoenen aangetrokken om te stoppen met mijn bedrijf per 1 november 2018. Zodat ik mijn handen vrij had om een nieuw bedrijf op te gaan zetten op het gebied van complementaire geneeswijzen.

Nu ik gestopt was met mijn bedrijf moest het er nu ook daadwerkelijk van gaan komen om iets nieuws op te zetten en dat gaf me angst. Angst om weer dezelfde fouten te maken die ik gemaakt had. En angst om weer te vervallen in doen wat ik altijd al deed, gebaseerd op overtuigingen die ik gedurende mijn leven opgebouwd had. Deze overtuigingen en angsten bleken me steeds meer in de weg te staan om een nieuwe onbevangen start te maken met mijn nieuwe bedrijf.

Ik had gelijk een goed gevoel na het eerste telefoongesprek met Nelke. Met IEMT heeft Nelke me geholpen om de overtuigingen, angsten en gevoelens die me in de weg stonden, te doen verdwijnen. Het is echt waar! Alles is gewoon weg en ik voel een diepe rust! Ik voel me zeker en sta met veel kracht in het leven. Mijn hoofd is opgeruimd en ik voel me erg positief, zit goed in mijn vel en vol energie.

Het fijne van Nelke is dat ze niet zweverig is, met beide benen op de grond staat en dat ze met haar technieken je echt kan helpen zonder dat je veel hoeft te praten en uit te leggen. Met haar humor en warme persoonlijkheid maakt ze dat ik me veilig voel bij haar. Er is niets dat me nu nog tegenhoudt om mijn echte droom en levensmissie te verwezenlijken. Dank je wel!

 

“Ik wilde het kunnen! En ik wilde me overal ter wereld relaxt voelen!”
Twee weken voor mijn reis naar Bali kwam ik via een vriendin van mijn moeder voor het eerst bij Nelke. Ik zag heel erg op tegen de reis, omdat ik last had van vliegangst en me nooit op mijn gemak voelde als ik ver van huis ging, hoe verder hoe erger. Mijn eerste reis intercontinentale vlucht was daarom een hele uitdaging voor mij. Ondanks deze angsten die ik had, wilde ik deze reis niet aan me voorbij laten gaan. Ik wilde het kunnen!
Het was een last minute boeking en ondanks het korte termijn heeft Nelke erg goed met me mee gedacht en had ze nog twee langere sessies voor de reis in weten te plannen. Na de eerste sessie, toen we aan de slag zijn gegaan met IEMT via oogbewegingen, merkte ik ter plekken meteen resultaat: het angstige gevoel dat ik bij sommige herinneringen in het verleden had was weg! Dit was erg emotioneel voor me, want na jaren zoeken naar de juiste persoon had ik eindelijk iemand gevonden die iets deed wat echt hielp.
De tweede sessie heeft voor mij alles veranderd. Door middel van goede coaching, het visueel maken van mijn onderbewuste en IEMT ben ik een ander mens geworden. Ik voel me zekerder en kan weer op mezelf vertrouwen. Het vliegtuig instappen in Amsterdam, vond ik nog steeds lastig. Maar mede door wat er tijdens de sessies is gebeurd, wat ik heb geleerd en de tools die ik van haar heb meegekregen ben ik hier toch goed doorheen gekomen en kon ik zelfs genieten van de vlucht. Ook op Bali zelf en met de vlucht naar huis voelde ik me op mijn gemak en kon ik 100% genieten.
De derde en laatste sessie (na mijn reis naar Bali) hebben we een terugblik gedaan op de vakantie en heeft ze nog wat kleine angstblokkades weggehaald. Ik ben Nelke erg dankbaar voor wat ze voor mij allemaal heeft gedaan. Ik kan nu uitkijken naar de volgende reizen die ik ga maken naar India en Australië. Het zal altijd een uitdaging blijven, maar nu één om naar uit te kijken! 

Groetjes, Ismay

“Het liefste wilde ik de hele dag in bed blijven liggen…”
Ik stond ‘s ochtends vaak op met enorme hoofdpijn, misselijkheid en zat totaal niet lekker in mijn vel… Vaak wist ik ‘s ochtends niet eens hoe ik mijn dag door moest komen en zou ik daarom het liefste de hele dag in bed blijven liggen. Het vervelende was dat mijn kinderen dat haarfijn aanvoelden en dat dit in hun gedrag ook écht merkbaar was. Eerst heb ik de kracht van IEMT ervaren, waardoor ik van alles heb opgeruimd en losgelaten. Daarna zijn we met MEP aan de slag gegaan en ik ben echt super blij met het resultaat.
Ik sta ‘s morgens uitgerust op, voel me fit en zit vol energie. Tijdens de sessies met oogbewegingen voelde het voor mij als een bevrijding. Ik kreeg het gevoel alsof het bruisde in mijn hoofd en het gaf een enorm gevoel van rust. Het voelde alsof ik mijlenver weg was, op een plek waar het leeg was, er was alleen rust en stilte.
Ik merk dat de stilte en rust die ik toen voelde, nog steeds een enorme positieve uitwerking heeft. Ik probeer nu ook echt een paar keer per dag een rustmoment voor mezelf te pakken, om ook zelf de oogoefeningen te doen. Ik merk dat ik daardoor een stuk lekkerder in mijn vel zit, wat ook weer een enorme positieve uitwerking op mijn kinderen heeft.

“Dit is iets wat iedereen zichzelf mag gunnen!”
Omdat ik al jaren rondliep met veel klachten waar ik niet vanaf kwam, begonnen we met IEMT. Na 2 sessies dacht ik nog, “het heeft nog niet veel geholpen”. Maar de combinatie met NEI  in de 3e sessie, gaf een enorme opluchting en doorbraak. Er kwamen zoveel emoties los!! Ook de sessie daarna met NEI was weer super fijn!
Na drie maanden voelde ik dat ik toe was aan een volgende stap met MEP, iets nieuws want Nelke blijft leren en zich ontwikkelen! Dit was ook weer zo fijn. Ik moest veel met mijn ogen werken en dat was vermoeiend, maar daarna zo enorm relaxt, dat ik zo bij Nelke op de stoel in slaap kon vallen. Ik merk nu (enkele weken later, dat ik de onrust in mijn lichaam, ook echt los heb kunnen laten, het is zoveel meer relaxt en ontspannen, wat erg fijn is.

Wat ook erg helpt is dat Nelke zo rustig is, en dat je je dus erg op je gemak voelt! Geen poespas gewoon zoals het is, ze begrijpt alles zo goed! De sessies bij Nelke hebben me ver gebracht, ik heb er veel baat bij!! En ik weet zeker, dat als ik me weer niet lekker in mijn vel voel, ik terug ga naar Nelke, voor een volgende stap. Het is iets dat je je zelf moet en mag gunnen!
Carla Clercx

“Ik dacht dat ik de enigste zou zijn, op deze leeftijd…”
Sinds ik 4x bij Nelke ben geweest is mijn leven voor 100% veranderd. Ik was super bang en onzeker… Ik praatte mezelf allerlei angsten aan en wist op een gegeven moment niet meer hoe ik hier uit moest komen. Ik ben in mijn eigen angsten gaan geloven. Terwijl ik ergens in mijn achterhoofd wist dat dit onzin was, maar ik kon er niks aan doen, mijn angsten waren te sterk. Mijn school ging er onder lijden en voelde me alleen, ik dacht dat ik de enigste zou zijn op deze leeftijd (21 jaar) met dit soort problemen. Samen met Nelke heb ik mijn hersens opnieuw “gereset”. Er ging een wereld voor me open, na 3 jaar bang te zijn geweest kon ik ineens genieten van de kleine dingen! En niet continu druk maken over alles. Het ging per behandeling zoveel beter met mij. Het is zo’n fijn en apart gevoel, je kunt het bijna niet beschrijven zonder het zelf mee te maken. Ik raad het iedereen aan, welke leeftijd je ook hebt!

“Snel, doeltreffend en warm tegelijk”
Ik kan iedereen sessies bij Nelke aanraden! Ze is een enorme inspiratiebron voor mij met haar liefdevolle aandacht en humor 😊 (naast al haar andere kwaliteiten). Je voelt je meteen thuis bij haar en in haar sfeervolle praktijkruimte. Nu heeft dat thuis voelen voor mij nog een extra dimensie, aangezien we al ons hele leven nichtjes en vriendinnen zijn. Nelke heeft mij al vaak ondersteund. Zeker in tijden van ziekenhuisopnames met heftige emoties waren haar NLP-behandelingen uitermate helpend/doeltreffend (ik heb een levertransplantatie ondergaan op mijn 24e, o.a.).

Onlangs worstelde ik met een diepgaand proces in mijzelf, waar ik zelf niet helemaal goed uit kwam. Nelke gaf mij een IEMT-behandeling. Ik voelde mij al na 1 sessie een ander mens. Vooral doordat zij bepaalde emoties in mij (behorende bij bepaalde herinneringen) loskoppelde en opruimde, waardoor ik het ook écht los kon laten. Daarna ben ik een traject gestart om nog meer heftige en hardnekkige emoties los te kunnen laten.
Nelke stuurde me vooraf een intake-formulier met allerlei vragen. Het invullen hiervan hielp me nog beter tot de kern van mijn proces c.q. hulpvraag te komen. Ondanks dat het proces waar ik hulp bij wilde, voor mij vooraf als omvangrijk en hardnekkig voelde, hadden we dit al in 2 sessies samen opgelost! Opnieuw stond ik versteld van de snelheid en doeltreffendheid van de behandeling(en). Mijn verstand kon er amper bij, maar het voelt zo fijn! Bij IEMT is het namelijk niet nodig om alle emoties/herinneringen uitgebreid te herbeleven of analyseren teneinde deze te kunnen oplossen.  

Ik voel mij weer lekker in mijn vel. En als ik me toch nog eens getriggerd voel in onzekerheid (wat eigenlijk niet echt meer voorkomt), gebruik ik het NLP-ankerpunt wat Nelke bij mij gezet heeft als afsluiting. Dit ankerpunt leidt mij naar het gevoel van liefde en vertrouwen. En 43 is voor mij het ‘symbool’ daarvoor.
Nelke, dank je wel voor alles!

Liefs, Mascha

“Ik ben er weer!”
Altijd maar bezig met doorgaan! Steeds meer van jezelf eisen met als gevolg dat je niet meer vooruit komt en jezelf aan de kant zet.  Jezelf volstoppen met zoetigheid en als er dan ook nog lichamelijke klachten ontstaan voel je dat er iets gebeuren moet. Het was een hele stap om deze weg in te slaan en mezelf dit te gunnen.
Al bij de intake merkte ik dat ik op de juiste plek terechtgekomen was. Wat Nelke zo bijzonder en professioneel maakt in haar werk is dat ze een persoonlijk plan op maat maakt. Ze weet precies wat en wanneer ze bij jou moet aanpakken. Er blijken heel veel dingen in verbinding met elkaar te staan en daarom krijg je veel meer oplossingen en inzichten dan wat je in het begin aangeeft of verwacht.
Na elke sessie nam ik iets waardevols mee naar huis en liet ik ballast achter. Het is geweldig om te merken hoe deze sessies doorwerken in je dagelijks leven. De negatieve stem in mijn hoofd en het haastige gevoel is verdwenen en het is heerlijk om te ervaren dat ik ineens zoveel positiever ben over mezelf. Ik gun mezelf weer de rust en ontspanning die ik verdien en ook mijn eetgewoontes zijn veranderd. Mijn porties eten zijn veel kleiner geworden, ik drink nauwelijks of geen frisdrank meer, snoepen gebeurt alleen als ik er zelf echt voor kies en mijn dagelijkse beweging is ontzettend toegenomen. Ongelofelijk wat ook de audio voor mij doet!!
Het is heel bijzonder als je gaat ontdekken hoe het allemaal werkt, maar het is zo veel intenser om dit ook echt te kunnen voelen.
Super bedankt Nelke voor deze geweldige ervaring. Ik heb het belangrijkste teruggevonden; ik ben er weer!

“Wat heeft de virtuele maagband mij gebracht?”
Ik heb het programma voor de virtuele maagband, met de hypnose als erg fijn ervaren. Nelke pakt je mind aan, zodat je anders gaat denken. Ze neemt veel tijd voor je en je gaat samen aan de slag. Door dagelijks naar een audio te luisteren, worden de nieuwe gewoontes steeds meer een stukje van jezelf.
Gedurende het programma hebben we samen afgesproken dat we tussentijds contact onderhouden en dat ik zelf regelmatig laat weten hoe het gaat. In de hele periode staat ze voor je klaar, maar de bal ligt wel bij jou om zowel succesjes als lastige momenten te delen, zodat je er zelf bewust mee bezig blijft. Ik ben tot nu toe 7 kilo afgevallen en zit erg goed in mijn vel. Ik ga deze gezonde levensstijl zeker aanhouden, zodat er nog wat kilo’s afgaan.
Maar het allerbelangrijkste is dat ik weer gelukkig ben met mezelf en voel, diep van binnen, dat ik mag zijn, wie ik ben.
– Maria –

“Weer volledig in balans…”
Via mijn vrouw ben ik in contact gekomen met Nelke Bekkers, Power of the Mind. Na een prettig telefonisch onderhoud heb ik een afspraak gemaakt voor een intake gesprek.
Na een lastige periode, waarin ik veel te veel werkte en weinig tijd voor mij zelf nam, liep ik tegen verschillende zaken aan o.a slecht slapen, flauwvallen en had ik weinig power meer in mijn lichaam. Dit vervelende gevoel wilde ik graag doorbreken. Samen met Nelke heb ik de kernpunten besproken die ik graag wilde veranderen en vervolgens ben ik begonnen met de hypnose sessies bij Power of the Mind.
Elke sessie had een bepaald onderwerp en het lukte mij erg goed om onder hypnose te raken. Het aparte vond ik dat je volledig ontspannen bent, maar geestelijk helemaal aanwezig, waardoor jezelf altijd in control bent. Dit vond ik erg fijn, het is niet zo dat er iets kan gebeuren wat jij niet wil.
De combinatie tussen NLP en hypnose vond ik zeer positief. Het werkte voor mij erg krachtig om in een NLP sessie werkelijk te ervaren wat mijn lichaam mij te vertellen had en om ook duidelijk te voelen wat voor mij écht belangrijk is.
Nelke gebruikt fijne rustige muziek en zij heeft een prettige stem om naar te luisteren. Een behandeling duurde ongeveer 1 uur en 15 minuten en ik heb 5 hypnose sessies ondergaan. Ik heb dit als zeer positief ervaren met mooie resultaten, waardoor ik nu veel beter slaap en weer volledig in balans ben.
Nelke bedankt voor deze mooie ervaring.
– Frank –

“Plezier, vrijheid, rust en mega veel energie…”
Ik was helemaal niet bekend met het vakgebied van Nelke. Via een netwerk bijeenkomst kwam ik bij toeval met haar praktijk in aanraking, en toen nog bleef het een beetje vaag voor me. Er ging dus ook best even overheen voordat ik de stoute schoenen aan trok en bij haar naar binnen stapte. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Nelke vertelde me op een fijne begrijpelijke manier wat nu precies NLP en Hypnose inhoudt. Ik dacht meteen dit gaan we doen en kon niet wachten om mijn verhaal te doen en te starten.
Het is helemaal niet zo vaag als ik dacht, het was juist heel relaxed en duidelijk welk traject we gingen volgen. Vanaf de eerste sessies had ik het gevoel dat er van alles in gang was gezet en dat ik op (voor mij) de juiste wijze bezig was.
Ik kan echt zeggen dat ze me op een hele prettige en relaxte manier heeft geholpen. Ik ben weer helemaal klaar om de toekomst in te duiken met plezier, vrijheid, rust en mega veel energie.
Nelke nogmaals dank!
– Paul –

“Ondersteuning bij een ziekteproces…”
In juli 2015 kreeg ik te horen dat ik borstkanker heb. Op het moment dat ik dit te horen kreeg leek mijn leven even stil te staan. Vanaf dat moment word je leven geleefd en heb je weinig zelf in handen. Ik werd hierdoor erg onzeker en gespannen. Het leek wel of er storm door mijn lijf gierde. Dit was een zeer onprettig gevoel en koste me veel energie en juist die had ik hard nodig voor het ondergaan van de behandelingen. 
Door toeval (al geloof ik steeds meer dat toeval niet bestaat) kwam Nelke met het voorstel dat zij mij wilde helpen om mijzelf weer onder controle te krijgen en me weer prettig te voelen in mijn eigen lijf. Dit wilde ze doen met hypnose. Ik was altijd best sceptisch over dit soort dingen maar daar ben ik helemaal van terug gekomen. Nelke heeft me eerst goed uitgelegd wat hypnose precies inhoud en wat ik mocht/ kon verwachten. Ik heb de hypnose als zeer prettig ervaren. Tijdens deze sessie was ik er gewoon bij en heb alles bewust meegemaakt en gehoord wat Nelke tegen mij verteld heeft. Nelke heeft mij geleerd om als ik me onrustig voel mijn anker te gebruiken om zo weer mijzelf terug te brengen naar een prettig gevoel. Ik zou graag een voorbeeld willen gebruiken om dit beter uit te kunnen leggen. Je moet je eigen voorstellen dat je op vakantie bent en je ligt heerlijk op je zonnebedje te genieten aan het zwembad en het animatieteam gaat van start met hun programma, deze begint elke morgen met een liedje om iedereen erop te wijzen dat ze gaan beginnen. De vakantie is weer voorbij en enkele weken later wordt dit liedje op de radio gedraaid. Je eerste gedachten zijn “hé het vakantie liedje” meteen krijg je weer het heerlijke gevoel alsof je op je zonnebedje ligt te genieten. Dat prettige en rustige gevoel heeft Nelke bij mij vastgelegd in een nieuw anker. Dit anker kan ik te allen tijde oproepen, wat mij veel steun en kracht heeft gegeven op lastige momenten.

“Dichter bij mezelf gekomen…”
Ik heb een positief gevoel overgehouden na mijn bezoekje(s) aan Nelke. Ik vond het erg spannend… Maar dat gevoel veranderde al erg snel! Ik kan het niet anders verwoorden dan; ‘bij Nelke voel je je meteen op je gemak… Ze neemt echt de tijd voor je!! Dat vond ik zo waardevol de eerste keer.

Mede dankzij Nelke ben ik dichter bij mezelf gekomen, heb ik ingezien wat waardevol/belangrijk is en heb ik dingen geleerd!”
– Inge –

“Angst voor sirenes”
Onze zoon van 10 jaar oud, kwam een paar maanden geleden niet meer buiten omdat hij zo bang was voor sirenes. We hebben EMDR therapie gevolgd en het ging gelukkig bergopwaarts. Je moet je voorstellen dat het zo erg was, dat wij als gezin niet eens meer samen buiten konden komen.
Daarna heeft hij nog drie sessies bij jou gevolgd en wij als ouders merkten super goed dat het in zijn onderbewustzijn steeds beter ging. Hij ondernam weer dingen en ging weer buiten spelen. Echt wauwie! Zelfs complimenten van zijn leerkracht gekregen, dat hij voorheen als hij sirenes hoorde (en het raam stond open) zijn oren altijd dicht hield… en even oogcontact zocht met de leraar… maar dat hij nu sinds een paar weken gewoon door werkt en niet meer naar de meester kijkt. Top! Vanavond zijn we bij het optreden van zijn vader gaan kijken hier in het dorp… met de fiets… wat een mijlpaal. En hij is zelfs met zijn vrienden een ijsje gaan eten bij de ijssalon te voet en naar Bart Smit gewandeld. Ik als moeder was zooooo happy! Niemand kan zich voorstellen hoe het is om je kind zo angstig te zien en nu op te merken dat hij zo veel onderneemt. Ik ben je echt kei dankbaar! We zijn nog niet helemaal waar we moeten zijn, want hij durft nog niet naar buiten als er geen escapes zijn waar hij naar binnen kan. Maar whatever…. We laten hem nu in zijn eigen tempo bepalen wat hij wel en niet durft, dat gaat nog altijd goed en hij maakt nog altijd stapjes. En hij weet dat hij, als hij dat wil, altijd welkom is voor een extra sessie om het laatste stapje te maken.
Bedankt voor jouw hulp, je bent een geweldig mens!
– Ilse –

“Vliegangst”
De reis naar Amerika was bijzonder geweest. Het vliegen ging goed. Heb op de terugweg zelfs geslapen in het vliegtuig en toen er tijdens de landing een doorstart gemaakt moest worden, bleef ik ook rustig. En stapte redelijk fit het vliegtuig uit.
Wat ook heel opvallend was, bij turbulentie dacht ik: “het vliegtuig beweegt”. Verder niks. En eerst dacht ik: “Paniek! Het vliegtuig stort neer!”. Ik ging dan onbewust al m’n spieren aanspannen waardoor ik verkrampt het vliegtuig uit kwam.
Het was heel apart om nu in het vliegtuig alleen de dingen te voelen die er echt zijn. Ik had bij het opstijgen altijd het gevoel dat ik vastgeplakt zat in m’n stoel, achterover gedrukt werd. Dat is dus helemaal niet zo! Ik voelde hoe het was, zonder stress.
Ik denk dat er in de sessies  een kettingreactie is begonnen. De eerste stap was letterlijk het vliegtuig in. Door die angst los te laten, kon ik meer loslaten en durfde ik meer te vertrouwen op mijn gevoel.  Dat heeft er voor gezorgd dat ik ook een volgende stap durfde te zetten: m’n baan opzeggen. Dood eng. Maar ik heb ‘t toch gedaan. Door m’n ontslag te nemen, kwam er ruimte voor iets nieuws en heb ik nu een nieuwe baan die veel beter bij me past.
Bijzonder dat dit in slechts twee sessies zo veranderd is.
Dankjewel!

“Wat hypnose mij allemaal gebracht heeft…”
De 5 sessies bij Nelke heb ik als heel prettig en leerzaam ervaren. Op zoek naar je onderbewuste eigen krachten. Een prachtige zoektocht. Vooral omdat ik datgene waar ik naar op zoek was, ook gevonden heb.
Na een gedegen intake hebben Nelke en ik samen besproken waar ik per sessie aan wilde werken. Hierbij is het van groot belang te weten dat er niets gebeurt wat je niet wil, Nelke benoemd dit ook expliciet. Ook ik wist niet precies wat hypnose nou was, je ziet van die rare dingen op tv enzo. Ik weet inmiddels dat hypnose eigenlijk niet meer is dan dat je heel bewust in je eigen binnenste kruipt, volledig ontspannen bent en hierdoor ook op een andere manier met jezelf in gesprek bent. Het is niet eng, zeker niet, het is alleen zo dat, door vertrouwen in Nelke, de weg naar de ontspanning steeds makkelijker en fijner wordt en dat je ook steeds gemakkelijker kunt aangeven wat je tegenkomt in je onderbewuste. Bij mij met als resultaat dat ik me een stuk zelfverzekerder voel, meer inzicht heb hoe eten en drinken voor mij werken, rustiger ben geworden en nu zeker weet dat hypnose mij heel wat heeft gebracht.
Nelke dank je wel voor je begeleiding, in de hoop dat veel mensen gaan ontdekken wat dit voor hen kan betekenen.
– Mark –

“Grootste winst op het mentale vlak…”
Ik ken Nelke al enkele jaren, we zijn oud collegaatjes bij de Makro.
Via social media volgde we elkaar en heel soms troffen we elkaar ergens en kletsten we honderd uit. Na het plotselinge overlijden van mijn man kwam ik kilo’s aan en kreeg het niet voor elkaar de knop om te zetten. Ik las op Facebook dat Nelke de methode met de virtuele maagband ging toepassen en was meteen geïnteresseerd. Via een berichtje en daarna een persoonlijk gesprek heb ik de stap gezet en de behandeling gestart. Nelke is een warme, betrokken en eerlijke persoonlijkheid en de beslissing om de virtuele maagband  bij haar te laten plaatsen voelde gelijk goed.
Inmiddels ben ik 9 weken verder en bijna 15 kilo lichter, maar de grootste winst die ik heb behaald ligt op het mentale vlak. Ik voel me sinds mijn sessies bij Nelke veel rustiger en voel weer dat mijn gemoedstoestand met sprongen vooruit gaat. Geniet weer en als er een verdrietig moment is, is daar ook ruimte voor zonder dat ik daarin blijf hangen. We zitten op de goede weg en hoop samen met Nelke mijn doel te bereiken.
​- Helma –

“PTSS (Posttraumatische Stressstoornis) en hypochondrie”
Na jaren niet lekker in mijn vel te hebben gezeten en een hoop bezoekjes aan psycholoog,  acupuncturist, homeopaat en medium, ben ik via een goede kennis op de website van Power of the Mind geattendeerd. Mijn interesse was aangewakkerd maar mijn vertrouwen nog totaal niet. Toch bleef het in mijn achterhoofd zitten omdat ik zo klaar was met mezelf. Kende me niet terug in de persoon die ik eerder was. Voelde me futloos, chagrijnig en depressief.
Uiteindelijk toch maar de telefoon gepakt en gebeld. Na een lang warm telefoongesprek toch maar besloten de stap te wagen en afspraken ingepland hetzij nog erg sceptisch.
De 1e afspraak had Nelke een formulier gemaakt met de doelen die ik graag wilde behalen en wat ze met je doet is niet te omschrijven. Maar voor de 3e sessie begon, namen we het lijstje door en zat ik te lachen om wat wij in 2 keer bereikt hebben en heeft ze me gevraagd wat ik in de 3e sessie nog graag zou willen behalen.
Ze heeft de 1e en 2e sessie IEMT en hypnose toegepast waarbij je onder hypnose bent maar toch alles weet wat je zegt of doet. Ook heel erg gek, want je komt bij dingen uit je verleden die zo ver weg lijken, die ineens opgerakeld worden en dus bijzonder heftig kunnen zijn, maar die je gek genoeg ook weer helpen sterker te worden.
De 3e sessie heeft ze volledig IEMT bij me toegepast waarbij ik haar vingers moest volgen en ze me begeleide met haar prettige manier van spreken.
Het rare is wel dat ik af en toe echt dacht, zit ik hier een beetje haar vingers te volgen en dan moet ik me dadelijk anders gaan voelen, maar alles is goed wat je voelt en uitspreekt tegen haar en ze vind niks gek.
Het heeft mij echt geholpen en ik snap het nog steeds niet, maar ik ben in amper een maand tijd een compleet ander persoon. Sta weer veel onbezorgder in het leven en kan meer hebben. Geniet intenser van muziek en van de mensen om me heen.
​Lieve Nelke, dank je wel voor deze bijzondere warme ervaring.
Ik ga je zeker warm aanbevelen bij mensen waarvan ik denk dat ze iets aan jou gaan hebben. Nogmaals ♡

Ben je benieuwd wat deze sessies
voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met me op.

Nelke Bekkers
Bus 10, 5492SL
Sint-Oedenrode
06-41646140