Selecteer een pagina
Werkwijze / Tarieven

De omstandigheden kun je niet altijd veranderen, maar wel de manier waarop je daarmee omgaat! Heb jij behoefte aan verandering in je gedrag, gevoel of andere zaken waar je tegen aan loopt in je dagelijkse leven? Dan adviseer ik je om te starten met 3 sessies. Dan kun je zelf in alle openheid ervaren wat er voor jou verandert, dat is immers voor iedereen heel persoonlijk. Vaak komen er in enkele sessies al allerlei mooie veranderingen op gang. In mijn praktijk werk ik alleen met volwassenen vanaf 18 jaar.

Hoe gaat het dan verder?
Na de gratis telefonische kennismaking ontvang je het intakeformulier, wat je online in een beveiligde omgeving kunt invullen. In het 1e gesprek nemen we samen het formulier door en aansluitend ga je alvast kennismaken met één van de methodes. In de 2e en 3e sessie gaan we direct aan de slag, met datgene wat jij wilt veranderen. Misschien heb je daarna nog behoefte aan een 4e of 5e sessie. Maar in de basis zijn het bij mij geen langdurige trajecten van 10 of 20 sessies.

Online afspraak plannen
Wil jij liever zelf direct je afspraken online inplannen, zonder telefonisch contact? Stuur dan een mail naar nelke@powerofthemind.nl. Dan ontvang je een link naar mijn online agenda, zodat je zelf de afspraken kunt inplannen.

Investering in jezelf
We kunnen natuurlijk allemaal ons geld maar één keer uitgeven. De vraag die je jezelf mag stellen is, wat is het je waard om ​met jezelf aan de slag te gaan? Wil je je geld (blijven) uitgeven aan allerlei luxe of materiële zaken, zoals vakanties, kleding of een nieuwe auto, zonder dat je daar écht gelukkiger van wordt? Of gun je het jezelf om in je eigen welzijn en gezondheid te investeren? Zodat jij weer lekker(der) in je vel zit en weer (meer) kunt genieten van je dagelijkse leven!

Tarieven
De investering in jezelf is € 150,- per sessie (als particulier). Een sessie duurt ongeveer 1½ uur. Achteraf hoor ik vaak van mensen dat dit de beste investering is, die ze ooit hebben gedaan.

Uitgebreidere sessie
Vind je het prettig om langere afspraken te plannen, zodat er meer tijd is om je verhaal te vertellen of om na de intake direct aan de slag te gaan? Dan hoor ik het graag! Dat kan ook praktisch zijn, als je meer reistijd hebt. De kosten voor een sessie van 2 uur is € 200,- 

Betaling
Aansluitend aan de sessie kun je het bedrag direct voldoen via een pinbetaling. Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Als je de afspraak binnen die tijd afzegt, wordt het volledige consult in rekening gebracht (voor maandag geldt, uiterlijk op vrijdag afmelden).

Zakelijke coaching
Vind jij het het belangrijk als werkgever dat je werknemers lekker in hun vel zitten? Of zijn er werknemers die langdurig ziek thuis zijn die je wil ondersteunen in hun herstel? Of gun je het jouw werknemers dat ze op een andere manier met zichzelf aan de slag kunnen gaan? De methodes waar ik mee werk, sluiten daar naadloos op aan en zorgen voor mooie veranderingen van binnenuit. Neem gerust vrijblijvend contact op, om de mogelijkheden en tarieven te bespreken. 

Vergoeding zorgverzekering
Als je aanvullend verzekerd bent, krijg je mogelijk een deel van de kosten vergoed door je zorgverzekering. Aangezien dit per zorgverzekering anders is, kun je het beste via mail contact opnemen met jouw zorgverzekering om dit te controleren.

Beroepsvereniging
Om de kwaliteit binnen mijn praktijk te waarborgen en te voldoen aan de wettelijke bepalingen, ben ik aangesloten bij de BATC.

Ben je benieuwd wat deze sessies
voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met me op.

Nelke Bekkers
Bus 10, 5492SL
Sint-Oedenrode
06-41646140