Selecteer een pagina
Werkwijze / Tarieven

De omstandigheden kun je niet altijd veranderen, maar wel de manier waarop je daarmee omgaat! Heb jij behoefte aan verandering in je gedrag, gevoel of dagelijkse leven?  Dan adviseer ik je om eens te starten met 3 sessies. Dan kun je zelf in alle openheid ervaren wat er voor jou verandert, dat is immers voor iedereen heel persoonlijk. Vaak komen er in enkele sessies al allerlei veranderingen op gang. Misschien heb je daarna nog behoefte aan een extra sessie. Maar in de basis zijn het bij mij geen langdurige trajecten van 10 of 20 sessies.

Hoe gaat het dan verder?
Na de gratis telefonische kennismaking ontvang je het intakeformulier, wat je online in een beveiligde omgeving kunt invullen. In het 1e gesprek nemen we samen het formulier door en aansluitend ga je alvast kennismaken met één van de methodes. In de sessies daarna gaan we direct aan de slag, met datgene wat jij wilt veranderen.

Tarieven 
​De genoemde bedragen voor particulieren zijn inclusief BTW.​
• Normale sessie € 125,- (± 90 minuten )
• Uitgebreidere sessie €160,- (± 120 minuten)

Sessies voor kinderen tot 12 jaar.
• Intake kinderen € 90,- (± 60 minuten)
• 
Sessie kinderen € 75,-  (± 45 minuten)

Uitgebreidere sessie
Vind je het prettig om een langere afspraak te plannen? Zodat er meer tijd is in de 1e sessie, om naast de intake inhoudelijk aan de slag te gaan, dan hoor ik het graag. De kosten hiervoor bedragen € 160,- voor 120 minuten.

Wat is het je waard?
We kunnen natuurlijk allemaal ons geld maar één keer uitgeven. De vraag die je jezelf mag stellen is, wat is het je waard om ​met jezelf aan de slag te gaan? Wil je je geld (blijven) uitgeven aan allerlei luxe of materiële zaken, zoals kleding of een nieuwe auto, zonder dat je daar écht gelukkiger van wordt? Of gun je het jezelf om in je eigen welzijn en gezondheid te investeren? Zodat jij weer lekker(der) in je vel zit en weer (meer) kunt genieten van je dagelijkse leven!

Vergoeding zorgverzekering
Als je aanvullend verzekerd bent, krijg je mogelijk een deel van de kosten vergoed door je zorgverzekering. Aangezien dit per zorgverzekering anders is, kun je het beste via mail contact opnemen met jouw zorgverzekering om dit te controleren.

Betaling
Aansluitend aan de sessie kun je het bedrag direct voldoen via een pinbetaling. Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Als je de afspraak binnen die tijd afzegt, wordt het volledige consult in rekening gebracht (voor maandag geldt, uiterlijk op vrijdag afmelden).

Beroepsvereniging
Om de kwaliteit binnen mijn praktijk te waarborgen en te voldoen aan de wettelijke bepalingen, ben ik aangesloten bij de BATC.

Ben je benieuwd wat deze sessies
voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met me op.

Nelke Bekkers
Bus 10, 5492SL
Sint-Oedenrode
06-41646140