Selecteer een pagina
Wie ben ik?

Mijn naam is Nelke Bekkers en ik doe graag de dingen waar ik me goed bij voel en waar ik écht in geloof. ​Voor mij begint geluk bij jezelf, door te zijn (én te doen) wie je echt bent. Zo vind ik het erg belangrijk om dingen te doen in je leven, die je leuk vindt en waar je blij van wordt. Ik gun het iedereen om van binnenuit goed voor zichzelf te zorgen. Lief en vriendelijk zijn voor jezelf, betekent ook keuzes maken, grenzen aangeven, nee-zeggen en jezelf rust en ontspanning gunnen.

Hiermee bedoel ik niet, dat je altijd positief moet zijn. Gun het jezelf om juist in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Ik geloof juist dat je van negatieve ervaringen veel kunt leren en dat het belangrijk is om keuzes te maken. Zodra je niet meer wegrent voor je angsten, fouten en onzekerheden en als jezelf uitdaagt om de (soms pijnlijke) waarheid onder ogen te (durven) zien, dan vind je vaak de moed en het zelfvertrouwen waar je behoefte aan hebt, om te doen wat je wil doen.

Na bijna 14 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest, waarvan 2 jaar in een directie rol, was ik op een punt terecht gekomen, waarin ik niet meer gelukkig was in het werk wat ik deed. In 2015 heb ik, met de start van mijn praktijk, het roer volledig omgegooid in mijn leven en heb ik gekozen voor datgene wat ik werkelijk wil en waar ik écht in geloof. Hoe spannend zo’n keuze ook is, ik ben van mening dat je zelf degene bent die de koers bepaalt en dat je altijd een keuze hebt om bij te sturen of een andere kant op te gaan. De uitdaging, om datgene te gaan doen waar ik in geloof, ben ik volledig aangegaan.

Ik geloof dat een groot deel van onze lichamelijke en mentale klachten wordt veroorzaakt door stress, spanningen en negatieve gedachten, met angst (in de meest brede zin van het woord) als onderliggende oorzaak. De angst om fouten te maken, om niet goed genoeg te zijn, dat je er niet bij hoort, om een buitenbeetje te zijn, wat anderen van je (kunnen) vinden, maar ook de angst om alleen te zijn en ga zo maar door. Door deze ‘angsten’ los te laten, (nog) beter voor jezelf te zorgen en actief daarmee  aan de slag te gaan, sta jij van binnenuit weer sterker op je benen. Waardoor jouw issues mogelijk tot het verleden gaan behoren. En daar wil ik je graag bij helpen.

In 2015 ben ik mijn praktijk gestart en werkte ik vooral met NLP en hypnose. Vervolgens kwam IEMT op mijn pad, wat helemaal bij mij past! Ik ben me daarin gaan verdiepen middels allerlei IEMT verdiepingsdagen en daarnaast heb ik ook de IEMT Advanced afgerond, waardoor ik met nog meer detail en diepgang kan werken met allerlei complexe problematieken.

Om daarnaast ook op een andere wijze gebruik te maken van je onderbewuste, heb ik de NEI opleiding gedaan. Door de combinatie van deze verschillende methodes, kan ik een behandeling zo persoonlijk mogelijk afstemmen op ieders wensen en behoeften.

Gedurende je leven kun je immers soms een pad zijn ingeslagen, waardoor je niet lekker in je vel zit, last hebt van bepaalde patronen, emoties, gedachtes of andere belemmeringen. Je ziet dan door de bomen het bos niet meer en weet je niet hoe je daar uit kunt komen. ​Je bent gaan geloven dat het bij je hoort, dat het in de familie zit of dat je hier nooit meer vanaf zult komen. Gun het jezelf om dan met je onderbewuste aan de slag te gaan, de plek waar dit allemaal is opgeslagen.

Natuurlijk is het soms lastig en spannend om je op onbekend terrein te begeven. Want gebruik maken van je onderbewuste, dat is iets wat we nooit ergens geleerd hebben, maar wat je zo enorm veel kan brengen!

Ben je benieuwd wat deze sessies
voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met me op.

Nelke Bekkers
Bus 10, 5492SL
Sint-Oedenrode
06-41646140

 Facebook
  Instagram
  ☆ Linkedin