Selecteer een pagina
Zelfhypnose

We kunnen ons allemaal voorstellen dat als je van plan bent de marathon te gaan lopen, dat je daarvoor eerst fysiek moet gaan trainen, om conditie op te bouwen. Of dat je naar de sportschool gaat om je rug- en buikspieren te trainen als je lage rugklachten hebt, zodat je je fysiek weer sterker en beter voelt. 
Wat we ons vaak niet realiseren, omdat we dat nooit geleerd hebben, is dat we ook iets kunnen doen met de gedachtes in ons hoofd. Wanneer ons hoofd overuren draait, doordat onze gedachtes met ons op de loop gaan, kunnen we onze mind ook ‘trainen’ om weer tot rust te komen. Een zelfhypnose* (oftewel audio) kan je daarbij helpen.
Je kunt deze audio’s dus zien als cadeautje voor jezelf! Je kunt ze luisteren voor je naar bed gaat of zomaar gedurende de dag, als momentje voor jezelf om te ontspannen, te ontladen of om tot rust te komen. Zeker in de tijd waarin we ons nu bevinden, kan het afleiding bieden, met alle onzekerheden, ziektes en angsten waar we allemaal mee te dealen hebben.
Weet dat deze audio’s ook écht een ondersteuning kunnen zijn voor mensen die in een ziekteproces zitten, ziek in bed liggen, niet naar buiten mogen en zich eenzaam of alleen voelen. Iemand kan door deze audio’s even zijn/haar gedachten verzetten en mensen voelen vaak dat hun lichaam wat beter kan ontspannen. Wat zijn/haar herstel altijd weer ten goede komt.

Dus voel je vooral vrij om deze audio’s te delen met mensen die deze afleiding nu zo goed kunnen gebruiken! Zodat zoveel mogelijk mensen kunnen ervaren wat het hopelijk voor hen kan doen ♡  

Iedere vorm van hypnose is eigenlijk een vorm van zelfhypnose, waarbij de tijd even stil staat en je in een rustgevende trance komt. Deze trance kan je ook kan vergelijken met een ontspanningsoefening of meditatie. Zelfhypnose is dus écht iets anders, dan de showhypnose die je op tv ziet. Door het jezelf te gunnen om hier kennis mee te maken, mag iedereen zelf ervaren of het iets is voor hem of haar. Want hoe mooi is het, dat iedereen daar zelf thuis ook mee aan de slag kan gaan! 

Ben je benieuwd wat deze sessies
voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact met me op.

Nelke Bekkers
Bus 10, 5492SL
Sint-Oedenrode
06-41646140