top of page
Gevolgde Opleidingen & Trainingen
~ Ericksoniaanse Hypnose

~ Hypnose Opleiding

~ IEMT Practitioner

~ IEMT Advanced

~ IEMT Verdiepingsdagen

~ Metaphors of Movement

~ MBit / MBraining
~ Mental Space

~ Mind Eye Power

~ NEI Opleiding

~ NLP Practitioner

~ NLP Master Practitioner

~ OldPain2Go

~ Psychosociale Basiskennis

~ Sociaal Panorama

~ Subtiel Meesterschap

~ Touch of Matrix

~ Yoga; In je kracht staan

Methodes  & Opleidingen

In de afgelopen jaren volgde ik allerlei opleidingen en trainingen om mijn kennis en vaardigheden steeds verder uit te breiden en om mezelf continu te blijven ontwikkelen en verder te specialiseren. Door in sessies verschillende methodes te kunnen combineren, kan ik de natuurgeneeskundige behandelingen zo persoonlijk mogelijk afstemmen op jouw wensen en behoeften.

De ene persoon wil het liefst alles wil weten over de methodes waar ik gebruik van maak. Hoe het werkt, de verschillen en op welke manier we er precies mee aan de slag gaan. Terwijl de andere persoon denkt, “boeiend hoe het heet of hoe het werkt, als het maar werkt voor mij!” En daar heeft iemand natuurlijk ook helemaal gelijk in! Dus doe vooral wat goed voelt voor jou en weet dat je het ook niet hoeft te snappen!

 

Meest gebruikte methodes

In de loop van de jaren ben ik me het meeste gaan specialiseren in IEMT, dat is een methode die super breed inzetbaar is en voor veel mensen heel krachtig werkt. Binnen IEMT maak ik ook vaak combinaties met de andere methodes. Hieronder heb ik een overzicht toegevoegd van de methodes waar ik het meeste gebruik van maak. Wil je meer weten over de verschillende methodes? Klik dan rustig verder om de toelichting te lezen.

Vijf natuurgerichte principes
Deze behandelvormen zijn gebaseerd op de vijf natuurgerichte principes en vormen de basis voor een holistische werkwijze. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat energie de basis is voor het functioneren van het menselijk lichaam. Zonder energie, kunnen de overige vier principes niet functioneren. 
Om meer te lezen over deze vijf principes, klik hier.

Gevolgde opleidingen en trainingen

Het onderstaande overzicht is een beknopte weergave van de belangrijkste trainingen en opleidingen die ik gevolgd heb. In de sessies maak  ik  graag een mooie combinatie tussen de verschillende methodes, die zo goed mogelijk is afgestemd  op  de persoon die tegenover me zit.

DSC09589_edited.jpg
bottom of page