top of page

Over mij

Mijn naam is Nelke en ik vind het heerlijk om naast mijn werk, dingen te doen waar ik me goed bij voel, blij van word en energie van krijg!

Zoals heerlijk wandelen met onze honden, (power)yoga, suppen, een boekje lezen, lekker & gezond eten, dagje sauna of strand, bijkletsen met vrienden, festivals, weekendje weg en nieuwe plekken ontdekken in binnen- en buitenland.

Geluk 

​Voor mij begint geluk bij jezelf, door te zijn wie je echt bent, te doen wat je leuk vindt en door tegelijkertijd goed voor jezelf te zorgen.

Zorg goed voor jezelf

Ik gun het iedereen om van binnenuit goed voor zichzelf te zorgen en patronen te kunnen doorbreken waar iemand last van heeft. Ik geloof erin dat het voor je gezondheid en welzijn goed is om mild, liefdevol en vriendelijk te zijn voor jezelf. Dat betekent enerzijds keuzes maken, grenzen aangeven, nee-zeggen en jezelf rust en ontspanning gunnen. Anderzijds betekent dat ook genieten, dankbaar zijn en te mogen dromen over wat je nog wilt ervaren of doen in je leven en dat je stappen mag zetten om je dromen te realiseren of gelukkig(er) te worden. 

Alles mag er zijn, het gaat niet om goed of fout

Hiermee bedoel ik niet, dat altijd alles positief moet zijn. We hebben immers alle kleuren van een regenboog nodig om een regenboog te vormen. Alles mag er zijn! Gun het jezelf om weer tevoorschijn te komen en om aan de slag te gaan met de dingen waar je last van hebt. Want waarom zou je er je hele leven mee rond blijven lopen, als je er iets aan kunt veranderen? Eén ding is namelijk zeker, er is zo gigantisch veel meer mogelijk dan we vroeger op school ooit hebben geleerd.

Ik heb mijn hart gevolgd 

Na bijna 14 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest, waarvan 2 jaar in een directie rol, kwam ik op een punt terecht, dat ik graag iets anders wilde gaan doen met mijn leven. In 2015 heb ik, met de verhuizing naar een hele fijne plek en de start van mijn praktijk, het roer volledig omgegooid. Daarmee heb ik in mijn leven gekozen voor datgene wat ik werkelijk wil, wat ik super interessant vind en waar ik écht in geloof. Daardoor ben ik ook allerlei opleidingen gaan doen en  zal ik me ook altijd blijven verdiepen middels trainingen, opleidingen en verdiepingsdagen. 

 

Je bent zelf degene die de koers bepaalt

Hoe spannend zo’n keuze ook kan zijn, om je dromen te realiseren, ik ben van mening dat je zelf degene bent die de koers bepaalt in je leven en dat je altijd een keuze hebt om bij te sturen of een andere kant op te gaan. De uitdaging, om hierin mijn hart te volgen, ben ik volledig aangegaan en daar ben ik nog iedere dag enorm dankbaar voor.​

DSC09622_edited.jpg
bottom of page