top of page

Route & Contact

Route beschrijving

Het adres is “Bus 10” in Sint-Oedenrode (Boskant) en we wonen aan het einde van een doodlopende weg. GoogleMaps werkt vaak het beste. Navigatiesystemen in auto's geven soms het laatste stuk niet goed weer. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je vanuit Best of Boxtel de buurtbus pakken. 

Parkeren

Je kunt je auto rechts voor de houten poort parkeren.

Aangezien ik geen wachtruimte heb is het erg fijn als je op de afgesproken tijd hier aan komt. Ben je iets eerder? Dan mag je in je auto even wachten en kom ik op het afgesproken tijdstip naar je toe. Je kunt ook nog een stukje wandelen. Geniet lekker van het groen, de rust en de ruimte en van onze varkens en kippen! 

2020-04-24 PoweroftheMind-ochtend (6) verkleind.jpg

Bij mooi weer sessies buiten

Bij mooi weer doen we de sessies lekker buiten in het groen, een fijne energie met uitzicht op de vijver en onze flamingo. Vaak komen de honden er dan gezellig bij liggen, als we buiten zitten.

praktijkruimte binnen

De rest van het jaar zijn de sessies binnen in een fijne huiselijk sfeer. Dan zal ik je vragen om je schoenen uit te doen voordat we naar boven gaan. Dus wellicht is het fijn om lekker warme sokken aan te doen (of mee te nemen), als je hierheen komt. 

Bereikbaarheid

De sessies in mijn praktijk plan ik van maandag t/m donderdag. Wil je contact met me opnemen?  Dan kun je me bellen, mailen of app-en.

Kamer van Koophandel

Sinds 1 september 2015 is mijn praktijk ingeschreven bij de KvK met ondernemingsnummer 63999900.

bord poort_zonder_ToM.jpg
bottom of page