top of page

Touch of Matrix

Wat is Touch of Matrix

Touch of Matrix is een bewustzijnsmethode die letterlijk en figuurlijk alles in beweging brengt. Je lichaam weet precies wat er moet gebeuren om de fysieke, emotionele, mentale of andere issues op te lossen waar jij last van hebt. De methode wordt ondersteund door de kwantumfysica, de wetenschap die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is.

Tijdens een Touch of Matrix sessie worden alle niveaus behandeld en meegenomen; fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en al het voor ons nog onbekende. Je harde schijf wordt opgeschoond en gereset, wat ervoor zorgt dat jij weer stevig staat en meer rust, ruimte en vrijheid ervaart om te zijn wie je werkelijk bent.

De kracht van woorden

Na de intake, waarin we besproken hebben waar je mee aan de slag wil gaan, formuleren we samen de intentie, oftewel de bestelling van datgene wat jij graag wilt bereiken, voelen of ervaren. Eén van de principes van Touch of Matrix is 'benoemen wat je wil' in plaats van datgene wat je niet wil, want het gesproken woord wordt steeds krachtiger. Ons onderbewuste kent het woordje 'niet' immers niet. 

Daarnaast heeft de Rus Garjajev wetenschappelijk aangetoond dat praten je DNA verandert.  Dus praat positief en ga aan de slag met datgene wat jij wilt. Jij bent de creator van jouw leven! 

Hoe werkt Touch of Matrix?

Tijdens de sessie sta ik achter je en starten we met het uitlijnen van je lichaam. Je hebt je ogen gesloten, je hoort alles nog en je kunt ook gewoon praten en antwoord geven op de vragen die gesteld worden. Het mooie aan Touch of Matrix is dat we gebruik maken van de wijsheid van jouw lichaam en dat jouw lichaam gaat bewegen van binnenuit, wat vaak als heel erg prettig en rustgevend wordt ervaren. Je lichaam vind

het heerlijk om vrijuit te mogen bewegen en te 'communiceren' zonder woorden.

Het enige wat je hoeft te doen is je open te stellen en het laten gebeuren, zonder alles te hoeven weten, snappen of begrijpen. In het tweede deel van de behandeling ga je (vaak liggend) in “proces” en kan je lichaam opnieuw gaan bewegen. In je systeem wordt allerlei oude informatie en lading opgeruimd, waardoor er weer ruimte ontstaat en je lichaam en hoofd rustig en leeg aanvoelen.

 

Waar kun je Touch of Matrix voor inzetten?

Alles wat je ooit hebt meegemaakt in je leven is opgeslagen in jouw onderbewuste. Je onderbewuste kun je  zien als jouw eigen digitale archief, net als de harde schijf van een laptop waar allerlei bestanden en softprogramma's. zijn opgeslagen. Het vormt de basis van je gedrag, de wijze waarop je denkt, redeneert, ervaart, voelt en het bepaalt je perspectief op de wereld. Datgene waar je last van hebt, zoals specifieke gebeurtenissen, denkbeelden, overtuigingen, angsten, pijn en belemmerende emoties kun je op deze manier resetten, loslaten en opruimen. Waarmee jouw 'systeem' weer een update krijgt, precies zoals het voor jou goed is!

 

Ben jij sceptisch, kritisch of vind je het spannend?

Sommige mensen zijn sceptisch of kritisch over onbekende methodes, omdat ze er niet in geloven of zichzelf daar geen type voor vinden. Andere mensen vinden het spannend omdat ze bang zijn dat ze de controle verliezen. Dat snap ik helemaal en ik vind het alleen maar fijn als je dat uitspreekt!

Vaak hebben al deze gedachtes te maken met onwetendheid en het onbekende, je hebt immers nooit geleerd of ervaren dat het zo werkt. Dus hoe mooi zou het zijn om de mogelijkheden te gaan ontdekken. Mijn ervaring is namelijk dat er juist zo gigantisch veel meer mogelijk is, dan we ooit hebben geleerd en dat we het niet allemaal hoeven te snappen. Hoe fijn is dat!

bottom of page