top of page

Ervaringen Touch of Matrix

Touch of Matrix is een fantastische, magische, krachtige methode die heel breed inzetbaar is, voor zowel fysieke, emotionele als mentale klachten.

Ben jij benieuwd naar de mooie resultaten die je hiermee kunt behalen? Lees dan rustig verder. Wil je weten wat Touch of Matrix is?  Klik dan hier

DSC09711.jpg

"Door Corona, werkdruk, zorg om mijn ouders was alles om mij heen uit balans!"

Soms zijn er momenten in je leven dat niet alles in balans is. Zijn dat 1 of 2 dingen dan kun je daar vaak nog wel mee omgaan. Bij mij kwam er een moment dat alles om mij heen uit balans was. Door corona, werkdruk, zorg om ouders en nog andere factoren wist ik het even niet meer. Het was een rommeltje in mijn hoofd. Door de behandeling bij Nelke werd ik me bewust van het feit dat ik me beter kan focussen op wat ik wil bereiken dan op hoe het was en niet werkte. Het loskomen van  je zelf gemaakte blokkades staat centraal. Gedurende de behandeling ging ik elke keer een stapje verder in mijn (onder)bewustzijn en bij de laatste stap mocht ik door een glazen muur heen stappen (in gedachten), dit was mijn figuurlijke blokkade. Dit voelde als een bevrijding. Het was niet zo dat alles toen was opgelost in mijn hoofd maar ik kon wel weer stappen zetten in de goede richting. De basis om vanuit daar verder te gaan was gelegd en voelde hoopgevend.

'intense rust in mijn lijf'

Oprechtvol begrip en aandacht, een luisterend oor,  echt vertrouwen en een geweldige professionaliteit. Dit heeft er toe geleid dat ik eindelijk inzicht heb gekregen in mijn problemen, waardoor ik nu een intense rust ervaar in mijn lijf. Chapeau lieve, wijze Nelke ♥️

'op een fijne manier Weer in verbinding met mezelf en met wat er gebeurd is'

Nelke heeft mij met Touch of Matrix laten ervaren hoe ik emotionele pijn kan toelaten en loslaten om weer vrij in verbinding te komen met mezelf en wat me gebeurd is. De fijne bewegingen die mijn lichaam hierbij maakte, hebben ervoor gezorgd dat er veel spanning ontladen werd. Ik voelde me daarna weer ontspannen en vrij met een gezonde schil om me heen, waardoor het van binnenuit weer zoveel rustiger was. 

'niet te geloven dat je geest zoveel invloed heeft op je lichaam'

Na enkele  sessies bij Nelke voel ik me veel beter, zelfverzekerder en durf ik weer vooruit te kijken. Samen met haar werk je op jouw manier aan het loslaten van datgene wat je in je hoofd hebt verzameld en opgeslagen.

En raar eigenlijk, ik kwam tot de conclusie dat er veel meer opslag was van negatieve dingen, als van positieve dingen.

Ik heb de manier van werken met Touch of Matrix als prettig ervaren. Met de ondersteuning van Nelke heb ik de opgeslagen emoties  die ik niet meer nodig heb los kunnen laten en uit mijn lichaam kunnen laten verdwijnen. Het helpt echt, ik vind het zo wonderbaarlijk!

Niet te geloven dat je geest zoveel invloed heeft op je lichaam. Ik heb nu geen pijntjes meer en voel me minder moe, ik heb het gevoel dat ik de winter ook heb afgesloten, en dat ik van de lente kan gaan genieten.

'Magisch en erg hoopvol om mee te maken'

Onlangs ben ik bij Nelke geweest. Deze keer voor Touch of Matrix. Ik heb al heel lang vaak hoofdpijn. Eigenlijk zolang als ik me herinner ben ik bekend met hoofdpijn. Op mijn 7e heb ik hersenvliesontsteking gehad en met Touch of Matrix is Nelke hiermee aan de gang gegaan. Het was verbazingwekkend hoe ze met een bepaalde handeling precies de hoofdpijn opwekte. En deze vervolgens liet 'wegzakken' naar mijn schouders. Door deze verplaatsing kan mijn lichaam het verder verplaatsen en er uit werken. Alsof het 'programma' van de hoofdpijn 'geopend' werd op 'mijn harde schijf' om vervolgens opgeruimd te worden. Klinkt logisch toch? Magisch en erg hoopvol om mee te maken!

'Ik heb mijn hoofd leeg kunnen maken en mijn klachten zijn verdwenen'

Ik zat al een paar weken niet lekker in mijn vel, had veel last van hoofdpijn en het voelde als een waas in mijn hoofd.  Ook diverse gebeurtenissen zorgden ervoor dat het allemaal niet zo lekker liep. Ik heb inmiddels 2 Touch of Matrix sessies gehad. Bij deze methode wordt op een bijzondere wijze gebruik gemaakt van de wijsheid van je lichaam. Ik heb hierdoor mijn hoofd leeg kunnen maken en mijn klachten zijn verdwenen. 
Het is erg fijn om op deze manier aan de slag te gaan. Door de bewegingen die je lichaam hierbij maakt, kon ik oude ballast, emoties en gedachtes die waren opgeslagen in mijn lichaam, op een bijzondere manier ontladen en loslaten. Fijn dat Nelke zo goed aanvoelt  wat bij mij past en erg leuk om een nieuwe methode uit te proberen.

'De jeuk waar ik last van had, is bijna helemaal weg'

Tijdens de intake neemt Nelke rustig de tijd om naar je te luisteren en om uit te leggen wat er gaat gebeuren. Het is een fijne behandeling waarbij je in een diepe trance raakt, wat je een gevoel geeft van fijne en diepe ontspanning. Er wordt veel opgeruimd in je lichaam en geest waar je je voorheen niet van bewust was. Na de behandeling lijkt het alsof je uit een heerlijke diepe slaap komt. Ik had enkele dagen nodig om de sessie te laten landen. De jeuk waar ik al bijna 2 jaar last van had, is na enkele sessies bijna helemaal weg. Dankjewel voor deze fijne ervaring.

'De Pijn en spanning in mijn rug was minder, de spanning gleed van me af'

Ik heb nu twee sessies Touch of Matrix gehad bij Nelke, met de intentie om meer rust in mijn lijf te krijgen en een zeurende pijn in mijn rug te verminderen. Het fijne vond ik dat je je volledig kunt overgeven en zelf niet actief iets hoeft te doen, dus het kan ondergaan. Ik merkte dat de spanning tijdens de sessie van me af gleed en ik mij na de sessie ontspannen voelde in mijn lijf. Een heerlijk gevoel. Ook de pijn/spanning in mijn rug was minder. Thanks Nelke voor de fijne sessies.

'mijn Restklachten na het HELLP syndroom zijn eindelijk verminderd'

Ik heb een aanrader voor vrouwen met restklachten!

In mei 2020 ben ik bevallen, tijdens de bevalling is er acute PE en enkele uren na de bevalling HELLP ontwikkeld. Het was toen heel erg heftig, in mega kleine stapjes en met ups en downs ben ik steeds wat vooruitgegaan. Maar na een jaar had ik nog steeds veel restklachten en lukte het niet om mijn werk op te bouwen. Moest ik het nu accepteren dat dit het was?! 

Dat heb ik een tijdje geprobeerd, maar ik kon het niet. Ik ben te jong en dacht, ik ga het pas accepteren als ik echt alles heb geprobeerd. Zo ben ik in het alternatieve circuit beland en kwam ik bij Power of the Mind terecht. Nelke is een kundige vrouw met veel verschillende specialisaties, waardoor er altijd wel iets bij jou past. Bij mij heeft ze Touch of Matrix toegepast.

Het duurde even voordat het me lukte om me volledig open te stellen (in mijn ziekteproces toch een muur om me heen gebouwd), maar toen het eenmaal lukte om te ontspannen, wow!! Het heeft me heel veel gebracht!! Ze heeft mijn lijf als het ware opgeruimd van onnodig opgeslagen stress, spanning en gebeurtenissen. Hierdoor heb ik weer meer energie, kan ik beter tegen prikkels kan en lukt het weer om 4 tot 4,5 uur per dag werken, dat is echt een vooruitgang!!

Het is een behoorlijke investering, maar voor mij was het 100% waard, het is een investering in jezelf! En daar was ik wel aan toe na al bijna 2 jaar niet echt mezelf te zijn geweest.

bottom of page