top of page

Werkwijze & Investering

Wat je hebt meegemaakt in je leven, kun je niet meer veranderen, maar wél de manier waarop je ermee omgaat! Heb jij behoefte aan verandering in je gedrag, gevoel of andere zaken waar je tegen aan loopt?

Dan adviseer ik je om te starten met 3 sessies, zodat je zelf in alle openheid kunt ervaren wat er voor jou verandert.

WhatsApp Image 2018-11-17 at 08.26.59.jpeg

Dat is immers voor iedereen heel persoonlijk. Vaak komen er in enkele sessies al allerlei mooie veranderingen op gang. In mijn praktijk werk ik alleen met volwassenen vanaf 18 jaar.

Hoe gaat het dan verder?
Na de gratis telefonische kennismaking ontvang je het intakeformulier, wat je online in een beveiligde omgeving mag invullen. In het 1e gesprek nemen we samen het formulier door en aansluitend ga je alvast kennismaken met één van de methodes. In de 2e en 3e sessie gaan we direct aan de slag, met datgene wat jij wilt veranderen. Voor veel mensen verandert er al heel veel in 3 sessies. Misschien heb je daarna nog behoefte aan een 4e of 5e sessie. In de basis zijn het bij mij geen langdurige trajecten van 10 of 20 sessies.

Krijg jij een traject aangeboden via het uwv?

Als jij een Werk-Fit traject krijgt aangeboden (ter ondersteuning in jouw re-integratieproces) dan is er sprake van een uitgebreider traject. Een Werk-Fit traject is bedoeld om jou te ondersteunen in je verdere herstel en re-integratie, zodat jij je weer fit en zelfverzekerd voelt om aan het werk te gaan. Kom jij hiervoor in aanmerking? Klik dan hier

Online afspraak plannen

Wil jij liever zelf direct je afspraken online inplannen, zonder telefonisch contact? Stuur dan een mail naar nelke@powerofthemind.nl. Dan ontvang je een link naar mijn online agenda, zodat je zelf de afspraken kunt inplannen.


Investering in jezelf
Weet je wat eigenlijk heel gek is? Als er een lampje brandt in onze auto dat er iets mis is met bv de motor, gaan alle alarmbellen rinkelen en laten we onze auto direct repareren. Als ons lichaam echter een signaal geeft dat het rust nodig heeft of als je niet lekker in je vel zit, gaan we vaak gewoon door of doen we juist er nog een tandje bij. Dan vinden we het lastig of schamen we ons ervoor hulp te zoeken of vinden we dat we het zelf op moeten lossen.

Kort door de bocht, betekent dit dat we vaak beter voor onze auto zorgen dan voor onszelf. Hoe bizar is dat! Terwijl die auto 'slechts' een voertuig is die je maar een paar jaar hebt en dat je lichaam je hele leven bij je is, dag en nacht, 24 uur per dag.​

Tarieven
De investering in jezelf is € 160,- per sessie (als particulier). Een sessie duurt ongeveer 1½ uur. Ik hoor vaak van mensen dat ze bij een psycholoog  binnen drie kwartier weer buiten staan, waardoor ze het lastig vinden om tot de kern te komen of terwijl ze dan net midden in hun verhaal zitten. Vandaar dat ik juist kies voor langere sessies, zodat we alle tijd en ruimte hebben om meteen door te pakken. Achteraf hoor ik vaak van mensen dat dit de beste investering is, die ze ooit hebben gedaan.

Uitgebreidere Powersessie

Vind je het prettig om een langere afspraak te plannen? Zodat er meer tijd is om na de intake direct aan de slag te gaan? Dan hoor ik het graag! Dat kan ook praktisch zijn, als je meer reistijd hebt. De investering voor een sessie van 2 uur is € 210,- 

Betaling
Aansluitend aan de sessie kun je het bedrag direct voldoen via een pinbetaling. Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Als je de afspraak binnen die tijd afzegt, wordt het volledige consult in rekening gebracht (voor maandag geldt, uiterlijk op donderdag afmelden).

Zakelijke coaching

Vind jij het het belangrijk als werkgever dat je werknemers lekker in hun vel zitten? Zijn er werknemers die langdurig ziek thuis zijn die je wil ondersteunen in hun herstel? Of gun je het jouw werknemers dat ze op een andere manier met zichzelf aan de slag kunnen gaan? De methodes waar ik mee werk, sluiten daar naadloos op aan en zorgen voor mooie veranderingen van binnenuit. Neem gerust vrijblijvend contact op, om de mogelijkheden en tarieven te bespreken. 

Vergoeding zorgverzekering

Als je aanvullend verzekerd bent, krijg je mogelijk een deel van de kosten vergoed door je zorgverzekering. Aangezien dit per zorgverzekering anders is, kun je het beste via mail contact opnemen met jouw zorgverzekering om dit te checken.

Beroepsvereniging
Om de kwaliteit binnen mijn praktijk te waarborgen en te voldoen aan de wettelijke bepalingen, ben ik aangesloten bij de BATC. Mijn aansluitnummer is 02699.

bottom of page